Eszközök



Csokoládéolvasztó




Fűtőszálas melegítő, melegen tartó. A tartály 1 l-es. Egyszerre 50dkg csoki olvasztására alkalmas. Melegen tartás: 40-50 0C. A tartály kivehető, kiöntő csőrrel ellátott. Könnyen tisztítható.
www.lacor.hu



Hőmérős keverőkanál

  



A fényes és roppanós csoki burok készítésének elengedhetetlen feltétele a csokoládé temperálás. Ehhez nyújt segítséget ez a hőmérős keverőkanál. Nekem nagyon bevált, fontos eszköz. 
www.gasztroshop.hu



Szilikon forma

  



Könnyű használni. Biztos a siker.





Polikarbonát forma

 

Nagy sikerélmény volt számomra ennek használata. Az elsőt az Édes Napok csokoládé fesztiválon vettem S. Nemzetes Krisztináéknál. Nagyon szép bonbonokat készítek benne. Később a Food-Pack  Kft-nél is vásároltam több más formát.
www.food-pack.hu

Spakni




Kiváló segédeszköz a bonbon talpazáshoz.