2014. február 6., csütörtök

Játék... ismerjük meg egymást




A napokban játékra hívtak ketten is. Nevezetesen Kisribizli és Redcountry . Örültem és kedves dolognak tartottam, hogy nálam jártak és gondoltak rám. A játékot Szera indította el, azzal a szándékkal, hogy ismerjük meg egymást egy kicsit jobban, a játék segítségével. Jó ötletnek tartom és szívesen játszom.

A játékról:  1. Írjak magamról 7 dolgot amit még még nem tudnak rólam...  2. Válasszak 7 másik blogert és hagyjak üzenetet a blogján és vonjam be őket is a játékba.

Kiváló, érdekes és tartalmas blogokat olvasok naponta. Különösen azokat kedvelem, ahol a bejegyzés egy kis történet. Törekszem rá én is, hogy az inspirációt is megosszam veletek, ne csak a receptet, bár nem mindig van találó ötletem. Akkor marad néhány gondolat és a recept...

Magamról:
1. Elsőként azt osztanám meg veletek, hogy szeretem a természet közeli életet, kedvelem az állatokat magam körül. Örömet okoz, ha a kutyám körülöttem ugrándozik miközben a kertben tevékenykedek, vagy éppen olvasok vagy csak úgy nézem a virágokat, bokrokat...
2. Nem használok vegyi anyagokat a lakás takarításakor (csak forró víz, ecet, só és szódabikarbóna).
3. Naponta autózom, mert megkönnyíti a munkámat, lerövidíti a távolságot... (tudjátok az időfaktor :-) ), de ha tehetem akkor biciklizek, de nem az autók között vagy mellett. Inkább a kerékpárutat választom.
4. Szívesen megyek vagy megyünk (együtt a családdal, vagy csak ketten a férjemmel) kerékpáros kirándulásra vagy bakancsos túrákra.
Szeretek télen szaunázni, nyáron kerti partira menni, vagy kerti partira vendégeket hívni.
5.  Érdekel a lakberendezés. Az egyszerű, természetes anyagok használata a lakásban.
6.  Nem érdekel ill. nem érint meg a divat, mert úgy érzem uniformizál és nem hagy teret az egyéniségnek.
Kényelmes, sportos, jó minőségű (pamut, len...) öltözéket szeretem. Gudrun Sjöden (itt) lapját időnként meglátogatom, egy kis inspirációért. Nagyon tetszenek a színek, a formák, a végtelen kreativitása. Minden korosztályra gondol...
7.  Szívesen járok kézműves vásárokra, szeretek mozogni, hetente legalább egyszer elmegyek tornázni, Tv-t csak nagyon ritkán nézek, inkább olvasok (könyvet, magazint, újságot és persze blogokat).

Ennyi. Elég hétköznapi vagyok, de azért azt remélem, hogy nem unalmas.

Játszani hívom tehát:

1.  Gasztromanó  http://gasztromano.blogspot.hu/
2.  Nyam - Nyam http://afraasutode.blogspot.hu/
3.  Koskacukor    http://koskacukor.blogspot.hu/
4.  Vegagyerekek http://www.vegagyerek.hu/
5.  Sünisüti           http://sunisuti.blogspot.hu/
6.  Szeretetrehangoltan  http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/
7.  Ildi Kokki        http://ildikokki.blogspot.hu/


4 megjegyzés:

  1. Köszönöm a felkérést, nagyon jól esett! Jómagam pár napja írtam meg a 7 kis titkomat, amit itt olvashatsz:
    http://ildikokki.blogspot.fi/2014/01/de-ki-is-az-az-ildi-kokki.html
    Egyébként pont ilyennek képzeltelek, amiket leírtál! (Jómagam egyébként nem vagyok ilyen öko-szemléletű, a takarításhoz szigorúan Domestost használok. Te a ruhákhoz is mosódiózol?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Ildikó! Köszönöm, hogy érdeklődtél és elolvastad a bejegyzést. Én is átugrottam hozzád és így bővebben is megismertelek. Aggodalmadról, miszerint kíváncsi vagy, én személy szerint pozitívan gondolkodom. Manapság oly sokszor hallom ezt a szót: érdektelen, közömbös...nem éppen pozitív. Ugye? A kíváncsiság az megismerés alapja és ez vitt Téged a biológiához, a kutatáshoz... Ne fékezd megad :-) Egyébként a kérdésedre a válaszom: nem használok mosódiót. Bár, bevallom próbálkoztam, de nem jött be :-)

    VálaszTörlés
  3. Hétköznapi???? Semmiképpen sem!!! :-D Örülök, hogy elolvashattam, és köszönöm a jó kis blogajánlót!

    VálaszTörlés
  4. Szia, Kinga! Én is elolvastam a bejegyzésedet!!! Nagyon szimpatikus minden sora. Szerintem jó ötlet volt Szerától. Mindig érdekel ,hogy ki van a sorok mögött...

    VálaszTörlés